Aluminium veranda’s van Verandasol

Een prachtig aluminium veranda van Nederlandse makelaardij die staat voor absolute kwaliteit en ook nog eens uiterst betaalbaar is. Zie het als een verlengstuk van een woning die zorgt voor meer woongenot en leefruimte. Offerte aanvragen Want als het even kan bent u zeker onder de veranda te vinden. Onze aluminium veranda’s kunt u volledig aan al uw wensen aanpassen. Denk daarbij aan verschillende kleuren van de aluminium profielen, diverse soorten dakplaten of het laten monteren van een glazen schuifwand. Met onze veranda’s kunt u er zelfs voor kiezen om de zijkanten dicht te zetten met polycarbonaat of aluminium gevel platen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een LED spotjes te plaatsen onder de veranda. Deze verschillende opties zorgen ervoor dat u gedurende het hele jaar onder de veranda kunt zitten of werken.


Douglas veranda voor een natuurlijke uitstraling

Het laten plaatsen van een Douglas overkapping door Verandasol is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en duurzame uitbreiding van de buitenruimte. Verandasol is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte Douglas veranda’s, die onderhoudsvrij zijn en beschikken over een klassieke uitstraling en lange levensduur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, bijvoorbeeld met een plat dak of met een  zadeldak​.

Bij Verandasol kiest u voor een onderhoudsvrije, stijlvolle en op maat gemaakte Douglas overkapping die perfect past bij uw woning en levensstijl​.

Maatwerk zonder meerprijs!

Douglas overkapping
Douglas overkapping

Betaalbaar & korte levertijd

Eiken overkapping
Eiken overkapping

Duurzaam & Luxe

U kiest voor een veranda van hoge kwaliteit die zorgt voor meer woongenot.

Als u voor een veranda aluminium kiest haalt u hoge kwaliteit in huis. Het is niet alleen mooi maar het bestaat vooral uit duurzame materialen. Het zorgt voor meer ruimte waar u gedurende het hele jaar gebruik van kunt maken. Een veranda zorgt voor absolute waardevermeerdering wanneer geplaatst bij een woonhuis, vakantiehuis of zelfs achter in de tuin zodat het een extra leefruimte creëert waar het genieten is met vrienden of familie. Een veranda is daarnaast bijna altijd vergunningsvrij aan een woonruimte te plaatsen, u heeft hier in veel gevallen dus geen bouwvergunning voor nodig. Dit kunt u makkelijk controleren bij het omgevingsloket.  

Tevreden klanten

Benieuwd naar onze klant reacties?

Het hele jaar genieten met een veranda aluminium

U heeft prachtige foto’s gezien en bent nieuwsgierig geworden. Want hoe zit dat nu precies met een veranda laten monteren bij de woning? Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Door het plaatsen van een veranda met ontstaat er meer leefruimte en kunt u het jaar genieten van een absoluut buitengevoel. Zelfs als de dagen kouder worden of het weer een stuk minder aantrekkelijk is door regen of wind. Met een terrasverwarmer blijft het aangenaam genieten tijdens de koudere periodes. Wanneer men kiest voor een open veranda overkapping aluminium ontstaat er een overkapping waaronder u beschut bent tegen regen en direct zonlicht. Dit is een uitstekende optie voor zowel achterin een tuin of aan het huis naast de schutting. Maar er zijn ook gesloten aluminium veranda’s die vooral aan woon of vakantiehuizen worden geplaatst. Door de overkapping in combinatie met de gesloten zijkanten bent u beschut tegen zowel regen en wind als lagere temperaturen tijdens de koudere dagen.

Vele soorten overkappingen

Kiest u voor de natuurlijke elementen van hout of toch liever een overkapping gemaakt van modern aluminium? Wij leveren altijd maatwerk zonder meerprijs!

Overkapping met glas
Overkapping met donker glas
Aluminium overkapping
Overkapping met berging

Waarom voor een veranda overkapping aluminium kiezen?

Een veranda van aluminium is erg duurzaam en onderhoudsvrij. Het heeft goede garanties en u hoeft niet bang te zijn voor houtrot zoals bij een houten overkapping voor kan komen. Daarnaast is aluminium makkelijk te bewerken waardoor maatwerk mogelijk is tegen lage kosten. Het materiaal is ook nog eens ontzettend stevig en kent door de profilering een grotere draagkracht dan andere veranda materialen. Het aluminium is vanuit de fabriek voorzien van een hoogwaardige primer waarna deze gepoedercoat worden. Daardoor is het materiaal volledig beschermt en ziet er prachtig uit bij iedere soort woning!  

OF Kies uit 3 houtsoorten

– Douglas
– Eiken
– Nobifix

Douglas hout

Douglas

Eiken hout

Eiken

Nobifix hout

Nobifix

Meer leefruimte maar geen ruimte inleveren?

Dat is precies waar onze aluminium veranda’s voor staan. U wilt een veranda omdat u langer en meer wilt genieten van het buitengevoel. Maar u wilt natuurlijk geen ruimte inleveren en dat is precies waarom klanten voor onze veranda’s kiezen. Want zowel de palen als overige onderdelen nemen minimale ruimte in waardoor u alle ruimte volledig kunt behouden en benutten. Ook wanneer u voor een gesloten veranda kiest blijft de ruimte van de tuin altijd bestaan. Omdat wij een absoluut verfijnd systeem gebruiken waarbij grote balken, profilering en bevestigingen niet nodig zijn.

Snel genieten van een alu overkapping?

Wij vinden een snelle en adequate levering als de montage erg belangrijk. Daarom hebben wij direct contact met onze fabrikant zonder tussenpersonen. Daardoor zijn de lijnen kort, prijzen laag en de leveringen vaak ongekend snel. De gemiddelde levertijd is tussen de 10 en 20 dagen, geplaatst en wel! Door onze gerenommeerde montage service weten wij elke keer opnieuw de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Een veranda laten monteren en een schutting plaatsen is dus in de meeste gevallen binnen een dag gebeurd. Wij hebben onze meest recente projecten op de foto gezet, deze vind u hier. Zo krijgt u een goede indruk van ons werk en de mogelijkheden. Of u nu kiest voor een klassieke- of moderne veranda er is altijd wel een alu overkapping die bij u past! Bent u nieuwsgierig geworden? Wacht dan niet en vraag vandaag nog een offerte aan. Al onze offertes zijn vrijblijvend en verplichten u tot niets! Heeft u eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord!

Heeft u toch liever een overkapping van hout? Kijk dan is voor een Eiken of Douglas overkapping.