verandas

Het hele jaar door genieten van de buitenlucht

Houd jij er, net zoals veel anderen, van om je ‘s avonds of in de weekenden lekker terug te trekken in de tuin? Het voelt toch altijd net even anders wanneer je aan het borrelen bent in de buitenlucht dan in de woonkamer. De tuin is een compleet andere omgeving dan de woonkamer of de keuken en men houdt natuurlijk van afwisseling. Je kunt de tuin ook heel anders inrichten dan de woonkamer. Wellicht vind je het leuk om in de tuin een heel andere sfeer te creëren dan binnenshuis. Doordat buiten borrelen of dineren vaak doet denken aan de vakantie of een warme zomerdag, kun je de veranda overkapping zo gezellig maken als je wil!

Wanneer je gaat voor een veranda met glas, is het ook tijdens koude dagen mogelijk om buiten te zitten. De warmte blijft binnen en er komt geen wind door de glazen schuifwand heen. Heb je er altijd al van gedroomd om in de winter te kunnen borrelen onder de sterrenhemel en te kunnen genieten van de effecten van de winter op de planten en bomen? Met een veranda met glas is het mogelijk!

Waarom een veranda kopen bij Verandasol?

Bij Verandasol kun je terecht voor een veranda tegen je woning aan, maar ook voor een veranda tuin, die losstaat van de woning. Ook kunnen wij aluminium overkappingen voor je plaatsen. Al onze veranda’s en overkappingen worden gemaakt van sterk 6063-T6 aluminium van 2.3 millimeter dik en een MU 80 coating dikte. Verandasol biedt 10 jaar fabrieksgarantie op elke veranda of overkapping. Onze levertijden zijn kort, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw veranda overkapping.

Voordelen aluminium overkappingen

Een veranda van Verandasol vergt weinig onderhoud. Doordat de veranda’s bestaan uit aluminium overkappingen, zijn ze erg makkelijk schoon te maken. Aluminium overkappingen roesten namelijk niet en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor heb je de garantie dat jouw veranda overkapping van Verandasol een lange levensduur heeft. Een ander voordeel van aluminium overkappingen is dat de prijzen een stuk lager liggen dan een overkapping van bijvoorbeeld hout of steen.

Een luxe veranda kopen

Ben je voor jouw tuin op zoek naar een luxe veranda? Doordat de veranda’s van Verandasol van aluminium worden gemaakt, geeft dit automatisch al een moderne uitstraling aan jouw tuin. Het aluminium heeft een mooie, donkergrijze kleur die mooi past bij elke woning. Als je van een moderne stijl houdt, kun je de veranda met glas bijvoorbeeld inrichten met een luxe tuin set en accessoires met zakelijke kleuren. Wil je de veranda juist heel gezellig inrichten, dan is het ook leuk om het moderne van de veranda overkapping te combineren met een warme, bourgondische inrichting.

Het hele jaar door buiten zitten met een veranda

Wil je het hele jaar door kunnen genieten van de tuin? Laat dan een veranda plaatsen! Een veranda is een aanbouw aan een woning die meestal bestaat uit een afdak dat steunt op palen. Je kunt voor een veranda de bestaande terras ondergrond gebruiken als vloer, maar je kunt ook kiezen voor een vloer die op dezelfde hoogte is als de vloer binnenshuis. Ook kun je voor een veranda met glas gaan, waarbij de zijkanten van de veranda dicht zijn. Hierdoor kan de temperatuur binnen de overkapping beter gecontroleerd worden en is het ook in de winter mogelijk om lekker buiten te zitten. Bij een veranda met glas bestaat één wand meestal uit glazen schuifdeuren, waarmee je zelf kunt bepalen hoe open de deuren zijn.

Veranda kopen?

Wil je graag een veranda kopen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Onze showroom in Helmond is op afspraak van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 geopend. Ook kun je ons altijd telefonisch bereiken.