Hou je ervan om in de ochtend lekker buiten koffie te drinken en de zon op te zien gaan? Of de regendruppels op je veranda dak zien vallen op een regenachtige dag? Met de Prestige veranda heb je een haast artistieke veranda die al je wensen doet vervullen. Het valt op in iedere tuin door zijn bijzondere design. Zoals de naam doet vermoeden is het een veranda met een exclusieve status. Een multifunctionele luxe terrasoverkapping die voor ieder wat te bieden heeft en die je kan laten afstemmen op jouw voorkeuren en wensen.

Prestige veranda

Het design van de Prestige veranda

Het design van de Prestige veranda is uiterst innovatief, met een stevige constructie, altijd op twee palen tot een breedte van 7 meter wat het een robuuste look geeft voor een veranda. Verder geeft het geeft het glazen dak en een optie voor glazen schuifdeuren, een mooie open uitstraling. De zonnestralen vallen door het glazen dak naar binnen en het wordt door de glazenschuifdeuren van alle kanten opgelicht binnen.

De opties op een rij

De Prestige veranda van Verandasol heeft daarnaast meerdere opties om het volledig naar jouw smaak te maken. Allereerst is het standaard verkrijgbaar in twee kleuren: crème of antraciet structuurlak. Of tegen meerprijs in elke gewenste RAL kleur leverbaar!

Daarnaast kan je het uitbreiden met voor- en zijwanden of een glazen schuifwand.

Verder heb je nog opties voor zonwering, LED verlichting of screens. Uiteraard is deze veranda ook leverbaar met een vol automatisch schuif dak.

Dankzij de stevige constructie kan een Prestige los in een tuin geplaatst worden of tegen een muur aan als een uitbreiding van het huis. De constructie vrijwel altijd op twee palen, ongeacht hoe groot de overdekte ruimte gaat worden. Pas bij breedtes v.a. 7 meter word er een extra midden paal geplaatst. Dit is onder andere mogelijk dankzij een extra stevige goot.

De veranda Prestige is beschikbaar in meerdere maten, van 4000 x 3000 mm vanaf 6999 euro tot 7000 x 4000mm vanaf 13999 euro. Inbegrepen is een garantieperiode van 10 jaar en een op maat gemaakt design inclusief inmeetservice. Het inmeten is zeer belangrijk, je wilt immers niet dat je een veranda bestelt die uiteindelijk toch niet blijkt te passen. Met een levertijd tussen de 4 en 6 weken kan de veranda vrij snel geleverd en geplaatst worden. Benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Het onderhouden van de Prestige veranda

Een aluminium veranda zoals de Prestige is gelukkig makkelijk in onderhoud en kan met goed geplande onderhoudsbeurten heel lang mee. Een belangrijke tip is om van boven naar beneden te werken met het schoonmaken, van het dak en de goot naar de het frame en de glazen schuifwanden.

Het schoonmaken adviseren wij om dit elk seizoen te doen, dus 4 keer per jaar. Zo krijgt het vuil of aanslag geen kans om te hechten aan het glazen dak. In meer bosrijke gebieden is het advies om deze 1 keer per maand te reinigen, met name de goot kan verstopt raken met bladeren en ander vuil.

Het bouwen van de veranda

Bij sommige veranda’s is het mogelijk het zelf in elkaar te zetten met behulp van getailleerde instructies en het juiste gereedschap. Soms is het zelfs nodig een bouwvergunning aan te vragen. het is belangrijk om de regels in te lezen en zo zou het mogelijk kunnen zijn dat je geen bouwvergunning hoeft aan te vragen wanneer je rekening houdt met een paar zaken. Het is verder ook belangrijk om te weten of wand of muur waaraan de veranda wordt gebouwd, geschikt en vooral stevig genoeg zijn. Bij twijfel is het raadzaam om contact met ons op te nemen. Wij helpen graag met het maken van de juiste keuze.