Op deze pagina kunt u de reviews lezen van onze klanten.

Hebben we ook bij u een veranda geplaatst en wilt u een review schrijven?

Dan kunt u het onderstaande formulier invullen.


  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vliegtuig.


  * * * * * H.m Hendrix, januari 19, 2023

  Haelen

  Super geholpen, goede service.


  * * * * * Henk & Gerrie december 14, 2022

  Riel

  2 kanjers van verandasol uit Helmond hebben vandaag 14-12-2022 glazen schuifwanden geplaatst. Hard werkende mannen. Mooi geplaatst. Chapeau mannen. Wij zijn er kei blij mee. Heel mooi gemaakt. Dank je namens Henk en Gerrie.


  * * * * * Piet & Jolande oktober 28, 2022

  Roosendaal

  Ongeveer twee maanden geleden zijn de maten opgemeten voor onze glaspanelen. Keurig op de afgesproken datum, vorige week, zijn in onze bestaande veranda de glazen schuifwanden geplaatst. De twee mannen hebben echt vakwerk afgeleverd. Het in verstek brengen op de hoek is echt een precisie klus. Het ziet er top uit, ze hebben alles keurig gedaan en opgeruimd. Als het laatste wandje wat pas opgemeten kon worden na plaatsen van de andere wanden ook zo netjes gebeurd (en dat verwachten we natuurlijk wel) dan zijn er weer een paar dik tevreden klanten. Echt aan te raden dit bedrijf.


  * * * * * N.Hijnekamp juli 15, 2022

  Wormerveer

  Vandaag is onze overkapping geplaatst, de mannen van Verandasol hebben superhard gewerkt en waren gezellig en vriendelijk in de omgang, er werd goed overlegd met ons alles is keurig gedaan en achteraf opgeruimd, de overkapping ziet er prachtig uit, alles is vanaf het begin van het eerste email contact tot vandaag met het eindresultaat perfect gegaan , wij zijn supertevreden,… deze mannen van Verandasol zijn zeker aan te raden…dank jullie wel Frans Rens en Jose


  * * * * * Fam Vreezen maart 05, 2022

  Spijkenisse

  Gisteren zijn de glaswanden geplaatst in onze bestaande overkapping, montage verliep keurig en we zijn erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader.


  * * * * * Hans Jacobs maart 02, 2022

  Duiven

  Van morgen zijn de glazen schuifwanden geplaatst. Echt super blij mee. Vakkundig gemonteerd. Zeer fijn en net en correct bedrijf. Zeker een aanrader. Super bedankt voor het vakwerk. Met vriendelijke groet


  * * * * * Hans Linda februari 12, 2022

  Heenvliet

  Topbedrijf! Goede en snelle communicatie, zeer snelle levering en plaatsing. Onze veranda ziet er prachtig uit en gaan hier zeker veel plezier van hebben!


  * * * * * Carla oktober 06, 2021

  Udenhout

  Vandaag onze veranda laten zetten door Verandasol, wij zijn uiterst tevreden. Snelle reacties op onze offerte aanvraag, snelle levering en de veranda ziet er prachtig uit. Ook werd er goed meegedacht over kleine aanpassingen die we graag wilden. Er werd hard gewerkt ( zelfs in de regen ) en de heren zijn keurig netjes en heel prettig in de omgang. Wij zijn meer dan tevreden.