5 Reviews

N.Hijnekamp
5

Wormerveer

Vandaag is onze overkapping geplaatst, de mannen van Verandasol hebben superhard gewerkt en waren gezellig en vriendelijk in de omgang, er werd goed overlegd met ons alles is keurig gedaan en achteraf opgeruimd, de overkapping ziet er prachtig uit, alles is vanaf het begin van het eerste email contact tot vandaag met het eindresultaat perfect gegaan , wij zijn supertevreden,... deze mannen van Verandasol zijn zeker aan te raden...dank jullie wel Frans Rens en Jose

Fam Vreezen
5

Spijkenisse

Gisteren zijn de glaswanden geplaatst in onze bestaande overkapping, montage verliep keurig en we zijn erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader.

Hans Jacobs
5

Duiven

Van morgen zijn de glazen schuifwanden geplaatst. Echt super blij mee. Vakkundig gemonteerd. Zeer fijn en net en correct bedrijf. Zeker een aanrader. Super bedankt voor het vakwerk. Met vriendelijke groet Hans

Linda
5

Heenvliet

Topbedrijf! Goede en snelle communicatie, zeer snelle levering en plaatsing. Onze veranda ziet er prachtig uit en gaan hier zeker veel plezier van hebben!

Carla
5

Udenhout

Vandaag onze veranda laten zetten door Verandasol, wij zijn uiterst tevreden. Snelle reacties op onze offerte aanvraag, snelle levering en de veranda ziet er prachtig uit. Ook werd er goed meegedacht over kleine aanpassingen die we graag wilden. Er werd hard gewerkt ( zelfs in de regen ) en de heren zijn keurig netjes en heel prettig in de omgang. Wij zijn meer dan tevreden.

Write a Review